• Με δύο χρυσά μετάλλια επέστρεψε από το 22ο Berlin Wine Trophy η οινοποιία “In Vino Estate”

  Ανακοινώθηκαν και επίσημα στην ιστοσελίδα της DWM, τα αποτελέσματα του 22ου Διαγωνισμού Berlin Wine Trophy.

  Η οινοποιία «In Vino Estate» (Κτήμα Εν Οίνω) των αδελφών Αναστάσιου και Μιχάλη Τσίπα, με έδρα τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, απέσπασε δύο χρυσά μετάλλια για τα κρασιά «Ιδέες» ροζέ ξηρός 2017 και «Στάλα Χρυσή» 2017, σε έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον αξιόπιστους διεθνείς διαγωνισμούς οίνου.

  O οινοποιός Α. Τσίπας δήλωσε: «Για την «In Vino Estate» και τους συνεργάτες μας, τα δύο νέα χρυσά μετάλλια αποτελούν δικαίωση των προσπαθειών μας. Όλες οι ετικέτες μας τα τρία τελευταία χρόνια έχουν βραβευθεί με χρυσό μετάλλιο εδραιώνοντας το σήμα της «In Vino Estate» διεθνώς. Αποδείξαμε ότι με προσήλωση στην ποιότητα και τις σύγχρονες τεχνικές οινοποίησης, τα κρασιά μας μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα σε διεθνώς καταξιωμένες ετικέτες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία αυτή. Η «In Vino Estate» αφιερώνει και αυτά τα βραβεία στους εξαιρετικούς συνεργαζόμενους αμπελουργούς και στην σύμβουλο οινολόγο Άρτεμις Τουλάκη – Ρούφα».

 • Χρυσό Μετάλλιο στο Asian Wine Trophy η οινοποιία “In Vino Estate”

   

  Για το Ροζέ κρασί «Ιδέες»!

  Με ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο επέστρεψε η οινοποιία «In Vino Estate» (Κτήμα Εν Οίνω) των αδελφών Τσίπα, με έδρα τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, από τον μεγαλύτερο διαγωνισμό κρασιού της Ασίας, τον Asia Wine Trophy, με 4.000 συμμετοχές κρασιών από όλο τον κόσμο που έγινε στην πόλη Daejeon της N. Κορέας.

  Το ροζέ κρασί «Ιδέες» κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο φιγουράροντας δίπλα σε πολλές επώνυμες διεθνείς ετικέτες.

  Συγκεκριμένα μετά την μεγάλη περυσινή διάκριση με χρυσό μετάλλιο στην Γερμανία για το λευκό κρασί «Στάλα Χρυσή» στον διεθνή διαγωνισμό Berlin Wine Trophy, ακολούθησε φέτος τον Ιούνιο στον ίδιο διαγωνισμό ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο για το ερυθρό κρασί «Οινόημα», αφού προηγουμένως και οι τρείς ετικέτες είχαν λάβει την διαπίστευση στο Λονδίνο από τον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό τον Decanter World Wine Awards με χάλκινα μετάλλια ανάμεσα σε 17.000 ετικέτες από όλο τον κόσμο.

   

  O οινοποιός Α. Τσίπας δήλωσε: «Αισθανόμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή την επιβράβευση εμείς και οι συνεργάτες μας. Όλες οι ετικέτες μας πήραν χρυσό μετάλλιο εδραιώνοντας το σήμα της «In Vino Estate» διεθνώς. Αποδείξαμε ότι με προσήλωση στην ποιότητα και τις προσεκτικές οινοποιήσεις, τα κρασιά μας μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα σε διεθνώς καταξιωμένες ετικέτες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία αυτή. Η «In Vino Estate» αφιερώνει και αυτό το βραβείο στους εξαιρετικούς συνεργαζόμενους αμπελουργούς και στην σύμβουλο οινολόγο  Άρτεμη Τουλάκη – Ρούφα, που απέδειξε για άλλη μια φορά με επιστημονική συνέπεια το απαράμιλλο ταλέντο της».

   

  Δείτε περισσότερα

  www.invinoestate.com

   

  Βρείτε το In Vino Estate στα:

  www.facebook.com/invinoestate

  www.instagram.com/invinoestate

  www.twitter.com/InVinoEstate

 • Ασημένιο μετάλλιο στην Νότια Κορέα για το In Vino Estate!

  Με ένα ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε η οινοποιία «In Vino Estate» των αδελφών Τσίπα, με έδρα τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, από τον μεγαλύτερο διαγωνισμό κρασιού της Ασίας, τον Asia Wine Trophy, με 4.600 συμμετοχές κρασιών από όλο τον κόσμο που έγινε στην πόλη Daejeon της N.Κορέας.

  Συνεχίστε την ανάγνωση Ασημένιο μετάλλιο στην Νότια Κορέα για το In Vino Estate!